Безперестанку

Міняю мінуси на плюси,
Я вже нічого не боюся,
Хочу забути все,
Хочу згадати все.
Далекі відстані, маршрути,
Це почуття сильніш отрути,
Біль відчуваю я,
Міцно тримаю я.

Приспів:
І знов безперестанку
З вечора до світанку
Кричить, кричить душа моя.
Уся і до останку,
П"є біль безперестанку,
І я тепер, наче не я.

Життя пливе, немов на хвилях,
І диким звіром вітер виє,
Ніч відпускає день,
Ніч затіняє день.
Не розпустились щастя квіти,
Дорослі ми, та все ще діти,
Щось не співпало в нас,
Просто не склалось в нас.


Рецензии