Догола

Догола відкрита душа,
І не видно, де тепер її межа,
Біль без ножа.
Самота, один і одна,
Це як гра, от тільки правил тут нема,
Любов одна.

Приспів:
Душа болить, душа кричить,
І як тепер, скажи, нам жить.
Чого благать, чого чекать,
Все, що було, де відшукать.

Догола усі почуття,
І не зрозумілі справжні відчуття,
Тінь забуття.
Висота, в ній є ти і я,
Ми чужі, колись був твій, а ти моя,
І в нас зоря.

Ми не зуміли, ми не змогли,
Ми наше щастя не зберегли.


Рецензии