Лист дiдовi Морозу

Дiд Мороз, зiгрiй, врятуй,
Подарунки приготуй
Дiтям, що живуть без мам
I самотнiм старикам.
Подаруночки чарiвнi
Їх зiгрiють в ночi длиннi,
А цукерочки, горiшки,
Iграшки i навiть книжки,
Зроблять дiточкам без неньки,
Днi дитинства солоденькi...
Пуховi твої хустинки,
Хай бабусям грiють спинки.
Очi щоби заблестiли
Не вiд слiз, а вiд надiї...
Для своїх старых братiв,
Добрих, сивих дiдусiв,
Приготуй шкарпетки файнi,
Щоб не грiли ноги в ваннi,
Зустрiчали, щоб, як слiд,
Року нового прихiд...
Дiд Мороз, зроби нам ласку,
Хоч на мить даруй їм казку.
Виконай в свят вечiр мрiю.
Не руйнуй в добро надію.


Рецензии