В процессе, когда сломались представления идилий н

Програв в Пасьянс...
Ці ігри у реалі працюють краще за ТарО

Можна карти читати як книжки і ніколи
Не відати: як ти дальше будеш жить
Я - чорна масть, вже відколи
Не воїн, не нідзя, не принц

Гадаю, що вартий печалі -
Моя перлина
Яка щоразу оживає в скверні існування дні
Моя пам'ять про себе, мій найдорожчий всескарб

2018-12-17


Рецензии