Так Бос

Люди одягають маски часто від того, що бояться :
бути осудженими, і осміяними, і не зрозумілими.
Для когось "багато"  - це "мало" для тебе,
а що тобі "тяжко" - йому "не проблема".
Та чи вистачить духу розібратися?
Виникає ділема, час - дорогий. Час - гроші...
Втікаємо  від себе. Ми з маскою - хороші :)
Оберігаємо поранені серця,
щоденно ранячи когось своєю маскою,
і наші обережні вчинки без кінця
народжують вірші і нові маски :)


Рецензии