Пес-розстрига
Що для нього немає Бога.
Мріє цей Юда пархатий
Бусурманам країну продати.
Цей отаман - не просто барига.
Він дотого ж ще й пес-розстрига!
Мабуть буде нарешті з'їдений,
Як Мазепа, смердючими гнидами.
Свидетельство о публикации №118121704768