Чашка кави

Світанок цей чомусь такий ласкавий!
В будинку тихо, всі ще міцно сплять,
а на столі чекає чашка кави
і добре, що не треба поспішать.
    Є час собі сказати "Добрий ранок",
    вдихнути кави аромат п'янкий
    й нехай лиш мить триває цей сніданок,
    але ж який він справді чарівний!
Думкам моїм ніхто не заважає,
як добре, що не треба розмовлять.
Розмови лиш для того, я вважаю,
щоб від думок людей відволікать.
    Знов подумки скажу "спасибі" Богу
    за те, що досі я живу й пишу,
    подякую за все й про допомогу
    у нього тихо-тихо попрошу.
Й на диво вмить владнаються всі справи,
удача і добро не омине.
Я знаю, це - магічна чашка кави
і Бога піклування чарівне.
    А завтра знову ранок золотавий
    на кухні буде тихо чаклувать,
    подасть мені магічну чашку кави
    і буде день зі мною зустрічать.


Рецензии
Буденність перетворити на чудову поезію - це справжнє мистецтво. Дуже сподобався вірш.
Віта, написала Вам листа щодо дитячої книжечки, але відповідь неотримала. Турбуюся, може Ви його не отримали? Чекаю на зв язок з Вами. З повагою,

Татиана Шубенкова   21.12.2019 13:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.