Промчала осiнь

Промчала осінь з сірими дощами,
Знов сніжним барсом кралася зима,
Мороз хапав за вуха мов кліщами,
В дорозі тихо куряву здіймав.

Ховала  річку легковажна крига,
І сніг топив старанно  береги.
Шалений вітер  розправляв знов крила,
І снігом сипав  з піснями пурги,

Займав кущі, оголені дерева,
Пробіг ярами, забілив лани...
Все будував він лісові терени,
Пухнастим снігом землю полонив.   


Рецензии
Гарно,образно!

Елена Каминская7   20.12.2018 10:30     Заявить о нарушении
Дякую, Олено! Зі Святами, що нас чекають!!!

Виталий Меланич   20.12.2018 10:44   Заявить о нарушении