плюсова програма

не захищайся від ближнього бою
в його абсурдності логіки - поразка твоя
ти ж, навпаки: голубом тихим, юродською змійою
признавай голосно - своє останнє цабе
і ****ь ота, тваринною мордою, очки вилупе раптово
Та Альфою піде по новим гріхам

Ти ж - очистишся, тягар пригнічення спаде
І правда нахлине в твою мозкову мораль:
Маленький крок до духовного зростання
вартий бруду душевного, в пів дня чи два
бо потім - ти очевидиш на марну боротьбу наступних жертв гнобізму
(і ось вона будує плахти на революціях і зграї примітивного гулу)
та твоя карма вже разюче (в плюс) якісно не та.

2018-12-15


Рецензии