Учителю латышского языка 3
Bet nevaru es aizmirst savu skolu:
Gan triissimtdivpadcmito kabineetu,
Gan arii savu miiljo tresho solu
Bez miiljas valodas man nepaiet neviena diena.
Bez miiljaas skolotaajas paiet gan.
Taapeec es sveicu Juus shaj` Valentinu dienaa.
Jo shodien nesatikshu Juus - taa liekas man.
Es sveicu Juus un vnoveelu Jums veiksmi
Bez veiksmes nevar padziivot nekaa.
Daudz laimes veelu shajaa sveetku dienaa.
daudz miilestiibas Jums no katra skolnieka.
Lai straadaatos Jums vieglaak,
Lai buutu briivais laiks
Свидетельство о публикации №118121602949