Учителю латышского языка 2

Ak, kaa man zheel, ka nemaacos es skolaa,
Vairs neatgieziishos pie treshaa sola,
Kur shodien jau kaadi citi seezh
Un savus skatienus Jums veers.

Vairs neliks divniekus man skolotaaja,
Vairs nevareeshu pljaapaat es tik daudz
Vairs nebuusiet Juus muusu sargaataaja,
Jo laiki tie jau sen aizgaaja.

Cik aatri pagaaja tie pieci gadi!


Рецензии