Учителю латышского языка 1
Juus patiikat visai muusu klasei.
Juus esat muusu sargataja
Liidz pa6ai divpadcmitai klasei.
Juus patiikat visai muusu klasei,
Bet domaaju, ka tieshi man
Visvairaak patiik Juusu stunda.
Taa gan.
Bet ja man patiik Juusu stunda,
Tad pat;kat veel vairaak man.
Juus esat gudra skolotaaja.
Taa gan.
Es gaidu ikdien Juusu stundu,
Es gribu runaaties ar Jums,
Es gribu dzird;t Juusu balsi,
Es dziivot nevaru bez Jums.
Es nezinu, kaa dziivot taalaak
Bez Juusu stundaam un taadeelj,
Cik vareeshu, tik naakshu biezhaak
Peec skolas beigshanas pie Jums.
Sho dzejoli es rakstu Jums,
Lai nekad neaizmirstu mani.
Taa ir par visu patieciibaa.
Taa gan
Свидетельство о публикации №118121602709