74. О мамочко, мамо! Песня детская
Спасибі, що в мене ти є!
Я часом поводжуся трохи погано,
Та ти мене любиш як є!
ПРИСПІВ:
Де мама і тато, там щастя багато,
Там діти радіють на весь світ!
Тож хочу сьогодні усім побажати,
Щоб менше в нас було сиріт!
2
Я дякую Богу за те, що з любов"ю
Батьки віддають нам усе,
Віддячити також батькам своїм хочу,
Бо їх я люблю понад все!
15. 02.17.
////////////////////////////////////////
Начинаю печатать подряд все свои песни,
которые сочинила в прошлом году.
Может они и не настолько совершенные,
как последние, но вам решать. Заходите,
читайте, если интересно. Приглашаю!
Свидетельство о публикации №118121602585
Алевтина Цветкова 3 17.12.2018 21:53 Заявить о нарушении
Я очень рада, что с вами встретилась !
С Христианской любовью
Ганна Горбатюк 18.12.2018 01:23 Заявить о нарушении