Ты мой

Губами губ твоих коснусь
И  зиму превратим мы в лето
Я тайной стану ,ну и пусть -
Любовь по даришь до рассвета
Ты окружил меня теплом ,
Я. нежностью твоею стану
Как хорошо ведь нам вдвоём
Любить тебя не перестану .
Ты дар подаренный судьбой
Ты мой закат и мой рассвет
Ты счастье нежное моё
На долго ,долго ,долго лет
Ты вечность ,что познать дано
Моя любовь ,ты мой мужчина
Я женщина и я твоя дарованная половина .
----+++++
Your lips touch your lips
And we turned winter into summer
I will become a secret, so be it -
You give love till dawn
You surrounded me with warmth
I. I will become your tenderness
How nice because we two
Love you will not stop.
You are a gift given by fate
You are my sunset and my dawn
You are my tender happiness
For a long, long, long years
You are an eternity that know given
My love, you are my man
I am a woman and I am your given half


Рецензии