Кораблик у морi

Я знову у пошуках справжньої долі,
І серце моє – це кораблик у морі
Тонких почуттів і цікавих історій
Про те, як знаходили люди скарби.
Я знаю, де є острови майже голі
І майже безлюдні, тому що в неволі
Чекаючи щастя, байдужістю хворі,
Там гинуть самотні від суму й журби.

Колись корабель мій у водах північних
Блукав серед брил крижаних і величних,
Я бачив стожари людей нарцисичних,
Позбавлених пристрасті й сили життя.
Мій курс пролягає до тих екзотичних,
Манливо-таємних, чудних, фантастичних,
Безмежних країв, де у водах тропічних
Знайду я твій острів, любове моя!

2016


Рецензии