Неймовiрний танок

Мелодія сповнює тіло та душу,
Чекаю ту мить, коли з місця я зрушу..
І ось я тону в насолоді у танці,
Натхнення зривалось з коротких дистанцій,
Що сплетені душі під такт пролітали
У ритмі фанданго в безмежному залi;
Ця пристрасть здавалась мені неземною,
Бо Муза в цю мить танцювала зі мною..

2016


Рецензии