Колись вiдчувала ти море на дотик?

Колись відчувала ти море на дотик?
Коли у воді, то немов у обіймах,
чутливих, приємних, твоїх...

Спекотливе сонце, спокуса екзотик
розпалюють пристрасть сильніш, ніж у фільмах,
хвиль плескіт мов твій ніжний сміх…

А справжня перлина морської окраси –
твої чарівничо-блакитні зіниці,
одні на безмежні світи...

Пісок біля моря на дотик – атласи
убрання твого, що мені часто сниться;
я знаю, що море – це ти...

2017


Рецензии