Рiка рокiв
Вони пророкують
Так голосно, наче ті круки кричать.
Бракує руки,
Яка надрукує
Той вирок короткий – на серці печать.
Синіє весна,
Чорніють у серці
Мої почуття під вороняче «кав».
І скнітиму в снах,
Чевріючи в скерцо,
Мов козир, заткнутий в чортячий рукав.
Крокують роки,
Трактують нещадно
У нашім контракті прихований факт:
Короткість ріки
І глиб її знадний
Лише пророкують довічний антракт.
2017
Свидетельство о публикации №118121300585