Думки про космiчний колапс у четвер...
Як Сонця розправа ведеться з Меркурія,
Червона планета давно не четверта,
Здалося, що ти, немов зраджена фурія,
Для помсти обрала жорстокеє сонце,
Щоб знищити світ мій до декількох атомів.
Усі детонації та в унісон - це
Захопливо, проти моїх власних задумів.
Крізь сотні років, може, тисячоліття
Червона планета Марс так зеленітиме,
Що скоєне це врешті-решт відболить, я
Тебе розумію: для Всесвіту діти ми.
Тепер серед попелу в світі нічого
Немає твоєї жертовності вище, ти
Планету мені оживила, не Бог, а
Любов твоя створює, здатна не нищити.
2016
Свидетельство о публикации №118121300548