З чого починаjeться щастя?

Щасливий ранок починається з кота,
а чорна кава - просто смакота!
Хай злива ллє, хай навіть сніг літа,
я вип'ю кави й обійму свого кота.
    Він замуркоче і лизне мене у ніс.
    Я посміхнусь - не буде більше сліз,
    почну все знову, з чистого листа...
    А може, щастя починається з кота?


Рецензии