НАШ ПЕТЯ, укр!

 НАШ ПЕТЯ!  (укр)
 Хто у Петі батько?
Дьявол, не иначе!
Потому у Петі
 Очі поросячі!
 Наче, звір в прикметі,
В Біловезькій пущі,
Потому у Петі
Руки загребущі!
 У людей в краіні
Урвався вже терпець,
Чого Петя скаче,
Наче , жеребець?
 Клянчить у Європи,
Ще й у Трампа теж,
Широченна попа,
Вже немає меж!
 Грошей вже багато,
Не знайде причину,
Тягне Петя в НАТО
Бідну Україну!
 Перед фрау Меркель
Падає вже ниць,
Дайте моїй банді
Шмайсер та рушниць!
 Путіну-собаці
Я заб’ю кілка!
Аж, свербить у сраці,
Бо кишка тонка,
 Він на кожнім кроці
Мене зобижає,
У Керчі, в протоці
Грізну силу має!
 Я той міст поганий
Знищу на світанку,
А в Москву трикляту
В’їду я на танку!
 Путіну-собаці
Трамп Вкраїну звабить!
Я сам на гіляці
Та й повішусь, мабуть!


Рецензии