Замова

Свяцi нам, сонейка, у лесе i ў полi,
Жадай нам што дзень, то лепшае долi,

Люляй нас, светлае, у белых аблоках,
Адганi чорныя хмары далёка.

Сагрэй, ласкавае, душу пяшчотай,
На справу добрую вядзi з турботай,

Нарасцi прыгожых ягад ды кветак,
Пафарбуй ля ракi бялёсых дзетак.

Свяцi нам, сонейка...


Рецензии