Прадчуванне

Нешта здарылася з прыродай.
Зажурыліся абразы.
На садоў веснавых карагоды
Палі жорсткія маразы.

Нават сціснула сэрца болем:
Ураджаю не атрымаць.
Разгубілася наваколле-
Што ж та будзе, чаго чакаць?


Рецензии