Где родился наш первый звук?

Де народився перший звук?
Де народився та у кого?
До того, як  з'явилася людина?
Та її звуки?
Хто? Що звучало? До
Народження зірок?
Невже звучала тиша?

Хто слухав тишу,
Знає,
Що вона 
Мовчить
Для кожного
Своїм
Промовистим звучанням.

Чи може то був пульсу звук,
Звук хвилі,
Хвиля звуку,
Що промовляє
До людей,
Ще до народження -
Пульс Серця?

Серця звук?
А як звучить те Серце
Ще до Народження?
У кожного по-різному?
Єдино.
Один той самий звук.
Єдиний ритм.

Для всіх.
Єдиний темп.
Одна на всіх
Тональність.   
Як Радість,
Що життя
Знов починає новий оберт.

Цей нескінченний
Рух Буття.


Рецензии