Всецариця - Влада й Сила!

Пантанасса! Пантанасса!
Мати Світу, Мати наша!
Мати Світу, Мати наша!
Пантанасса! Пантанасса!

Богородице Святая,
Я до Тебе припадаю!
Припадаю до земельки,
А любов - вона до Неньки...

Всецарице, Влада й Сила!
Жито святе не скосила,
Журба лиха саранчою,
Де Ти боєм над землею!

І тікає вража сила,
Її студить хлад могили,
Ми в теплі Твоєму, Мати,
Й новий світ нам будувати.

Пантанассо! - кличе річка,
Ой смачна моя водичка!
Мати Божая спустилась,
І водичка осв'ятилась.

Пантанассо! - кличуть гори,
Прожени від діток горе!
...Мати Божая спустилась,
Й горе люте відлучилось...

Пантанассо! - по повітрі,
Скільки ж воєн на цім світі!
...Мати Божая спустилась,
Й війна в пеклі очутилась...

Пантанасса, Всецариця, -
Зве троянда білолиця,
Мати Божая спустилась,
Й в цвіт той доньки одягнулись.

Всецарице! - дуб гукає,
Є нещастя в моїм гаю!
Мати Божая - війною,
Й син пшеницю жне з жоною.

Пантанасса! Пантанасса!
Мати Світу - Мати наша!
Мати Світу - Мати наша!
Пантанасса! Пантанасса!


Рецензии