riders...

Привлекая к Себе — Внимания,
Не Отвлекайтесь — на Обстоятельства...

................................... girl you gotta love your man
................................... take him by the hand
................................... make him understand
................................... the world on you depends
................................... our life will never end...

© Olga Karpilova  «riders...»


Рецензии