A sinful man
Guest only in this world
Not for me the garden of Eden
I know,i am imformed
I made a lot of mistakes
Who can know everythin? me not!
And every day,i lived a divine test
My judge is only Lord
I was in a hurry to do good
Indeed in need of soul
But not to find a direct rout
Well, we are sinners all!
*
Грешный человек
Живу как гость ,здесь на земле
Грешу,молюсь пред сном
Эдемский рай не видеть мне
Я извещен о том
Ошибок сделал много я
А кто не делал их?
Но мне лишь Бог один судья
Не может быть других
Старался сделать все что мог
Угодное душе
Но не искал прямых дорог
Ведь грешные мы все!
Свидетельство о публикации №118120804491