Сумленне

               
Мацi Прошча, ты не ў мiнулым.
Табе няньчыць нашых дзяцей,
Векавым спакоем утульным
Ад хваробы лячыць людзей.

Мацi-матухна, ты даруй нам.
Што нядолi сiроцкай горш?
Твая ўсмешка, як падарунак.
Боль твой, нiбыта ў серца нож...


Рецензии