А хтось же ма захищати...
Країну... хто на що учивсь...
Я дякувати хочу в свято
За мужність вашу і за хист!
За захист, силу і відвагу,
За те, що ворогам назло
Не опускаєте ви стяги,
Хоч скільки б їх не занесло
В країну нашу. Бороніте
Ви нас від ворога завжди.
Благаю, хлопці, лиш живіте!
І не подіньтесь нікуди...
06.12.2018
Свидетельство о публикации №118120709274