Прихожу к тебе, как на исповедь

Я приходжу до тебе
Неначе на сповідь,
Відкриваючи душу свою.
Я з тобою,
Гірка моя радість,
Наче в небі, неначе в раю.
І відкрита душа до останку,
Подивись ти у очі мої,
Від короткої ночі до ранку
Плачуть, плачуть,
Бо серце болить.
Ні про що, просто так,
Всі заплакані ночі.
Ні про що, просто так
Всі заплакані дні.
Де вони ті коханії очі?
Поверніть їх, я прошу, верніть їх мені.
До Небес я звертаюсь
До Бога,
Чи то зоряний шлях,
Чи  ні?
Мій коханий, мій рідний, мій любий
Ти візьми моє серце собі.


Рецензии