Не беручи до уваги

Без туніки.
Раз – туніка
Два – дві туніки
Три – три туніки
На 4 – 4-ро тунік
На 5 – 5 тунік
Ще раз – і всі туніки зняті:
Стоїть холодом розмальоване тіло,
Статі іпалети сховались в собі
Хоч думки про тебе – це спека в мені…
Стояти без тунік –
Гордо
Стоять прожектори тіла;
Без тунік мерзне сад
Там, в храми наші – сонця налили.
Боротьба із гордістю
Варта тунік,
Щоразу… щоразу по туніці скидаю,
Щоразу в них вбираюся знов.

Забери ці кляті туніки –
В храмах вдосталь підрясників і бичів!..

Тепер туніка без тунік.

2018-12-02,03

* Пісня до віршу: On Thorns I Lay – «Feed Her Lust»
**всё нахуй! Всё! Ебашим по-новой! (с) Анто


Рецензии