Засинаю з тобою

Голова на плечі,
Засинаю з тобою,
Я думаю в ночі,
Тебе обняв рукою.

Лоскотно завжди так
Мені в вухо ти сопеш.
І я чекаю знак
Коли уві сні прийдеш.

Просто так приємно,
Що поруч вночі є ти.
Спи, а я таємно
У сни спробую зайти.

Давно майже відвик
Я спати зовсім один.
До тебе навік звик
І буду аж до сивин.

Можеш ти заснути
З улюбленого боку,
Пора дріманути
І мені трохи збоку.

Лягаем щовечора,
І ти завжди зі мною,
Я так як і вчора
Засинаю з тобою.

07.12.18.


Рецензии