Осень

Прийшла осінь,під ногами
Листя шелестить
На дереві між гілками
Ворона кричить.

Граки зібралися у стаю
Створили шум і гам
Вітерець зриває листя
на плечі сипле нам.

Розбазікалась Сорока
хвіст свій наструнчила
Ніби є у неї діло
І якась пичина.

Горобці розцвірінчались
По землі стрибають
Лише їм відому їжу
Між листям шукають.

Верба схилилась над водою
Пожовтіла вся
кожен рік ось так буяє
Осені краса.


Рецензии