Реве та стогне...

  Реве та стогне Дніпр широкий,
  Реве та стогне вся страна!
  Чого ж Петро ти, невгамовний,
  Зробив країні всій "ХАНА"?

  Там, де колись гуляло щастя,
  Тепер блукає лише війна,
  За що на нас таке напастя,
  Навіщо нам така судьба?

  Коли ж покинеш ти країну,
  Щоб духу не було твого?
  То й може більш не будуть гинуть
  Сини народу мойого!

  А твій народ хай буде радий,
  Що в нього є такий синок,
  І може в стіну, та що плаче,
  Хоч хтось положить молитвок.

  Коли тікати будеш звідсіль,
  Все те, що вкрав,з собой бери.
  Але зніми зі свого тільця,
  І вишиванку залиши...

  Бо вишиванка - то є серце,
  Палке і чисте, без брехні,
  А ти і так втоптав святиню
  У пекло братської війни!

  Геть з України! Не вертайся -
  Тобі не місто серед нас.
  В усіх гріхах своїх покайся -
  Рятуй нащадків - саме час!

  А якщо ні, то й Бог з тобою,
  Не заважай нам - ми самі!
  Своєю підемо дорогой -
  Нам не потрібні брехуни!

     04.12.18р.

 
 


Рецензии