757. Час-Кабана
Він звичайно- не шпана!
Що йому якась- Собака?
Бо вона йому -ніяка!
І навіщо такі друзі?
А Собаці-по заслузі!
Хай іде мерщій нівроку,
Бо Кабан прийшов до сроку!
Забирай з собой ланцюг!
Бо який Собака- друг?
В Кабана заслуг немало,
Правда,біля мозку-сало!
Але трішечки з мясцем,
Щоб не був він- удівцем!
Він в хліву розлігся всмак,
А в Собаки скрізь-бардак!
Он стоїть немита миска,
Ще й під будкою є тріска!
Що,зібралась ти тікати?
Тож не треба зволікати!
Рік не твій!Хоч ти нівроку!
Я ж,паную цього року!
Ви ж,щоб всі були хороші,
Всім Кабан дарує гроші!
Хоч він трошечки пихатий,
Але щедрий та багатий!
Свидетельство о публикации №118120308992