Я знову вище неба

Натхнення розширить кордони в безмежжя,
Розпалить багаття слабенькі, холодні.
Я вкрию зірками моє узбережжя
Верхівок гірських у туманній безодні.

Я вірю в реальність, в ілюзію світу,
Відтворюю в світі усе неповторне,
Натхненний красою у стадії цвіту
Навік зафарбовую білим все чорне.

Любов надихає, дарує прекрасне,
Жадане, яскраве, небесне натхнення,
Немов у пекельній пустелі завчасні
Дощі прохолодні – живому спасення.

2016


Рецензии