Бiлоснiжнi перлини розсипала Нiкс...

Білосніжні перлини розсипала Нікс,
І вони утворили блискучі зірки.
Темнота між зірками бездонна, мов Стікс
Чорні діри заповнить вона на віки.

Місяченько зажурений від самоти.
Поглинає його непрозорість хмарок.
Він мені допоміг врешті щастя знайти
І зробити назустріч тобі перший крок.

Я боявся любити глибоко в душі
Та не вірив, що житиму вічно в журбі.
У нічному натхненні писав я вірші,
Щоб частинку любові віддати тобі.

2015


Рецензии