Брест. поздравление с тысячелетием на белоруском я
Вулiцы свЯтам тАнчацца,
Тысяча год!!! Вiтаем Брэст!
Горад вялikiй славiцца!!
Штодзённа ён рос, мужау i плянiу,
Вайна пазадзi сорак першага,
Памяць захоувае цяжкiя днi,
Але ж пакаленне трымаецца!
Брэст - гэта горад у якiм жывем,
Векавечан, прыгож, дальнабачны!
Разрастауся стагодзямi - велiч ва у сём,
МУжнасцi знак легендарны.
Штодзённа вiтаем вогнi тваi,
Светлыя вулiцы дзiуныя,
Радасцю клiкаем позiрк красы,
Убранств i свята шчырасцi!
Небасхiл блакiтны мiрна вiсiць
И лётаюць буслы акрылены!
Вiтаем! Вiтаем! Вiтаем Брэст -
У ВЕлiч круПкамi вЫлеплены!!
Дивна Светлая.
Свидетельство о публикации №118120303999