ДоттагIалах
ДоттагIал аз кхайкаду
Масса адамленга.
ДоттагIалан аз хамбу,
Айдеш лакхаленга.
ХIара саг аз воккхий ву –
ДоттагIалца тайна.
Дикачунна лерхIам бу,
Духьале еш вонна.
Лаьтта ваха сона лац,
ДоттагIал дIадаьнна.
Из бахьанна лургва харц,
Дала гештдой сайна.
01.12.18.
Свидетельство о публикации №118120207171