Мандариновий вiршик

Що найкраще для дитини?
Ну, звичайно ж, мандарини!
Кілограм, а краще два,
подаруйте до Різдва.

На Старий і Новий рік
у нагоді стане сік,
для здоров'я цінний теж
свіжовичавлений фреш.

І в буфеті, й на бенкеті,
і в стакані, і в пакеті,
вам корисні речовини
подарують мандарини!

01.12.2018


Рецензии