Приехал я в Александрию...

Приїхав я в Олександрію
І діду розповім, що мрію
В Японію із ним злітати!
На це здоров'я треба мати,
Побільше грошей заробляти…

Я знаю: - на заході ти був
Гуляв Парижем, бачив Лувр!
Пора вже напрямок міняти -
Де сходить сонце побувати…

Про тебе я не забуваю
І з Днем народження вітаю!!!

30.11.2018 р.


Рецензии