Зима, мороз...

Зима, мороз, сніг, заметіль,
Вітер, як звір, протяжно виє,
Не видно й світу, звідусіль,
Снігами все подвір’я вкрило…

Аж стогне, начебто, земля,
А так мете, - не видно й неба,
Дороги замело й поля,
А мені в церкву піти треба.

Немає дров, газу нема,
Немає чим в хаті палити,
‘’ Але то все, - кажу, - дарма,
Треба й за це Бога хвалити…’’

Хоч тяжко ніженьки болять,
Але піду я й помолюся,
І буду Бога прославлять
За Кров Спасителя Ісуса!!!..

      2013 г.


Рецензии