Провладним яструбам

Порцелянові прикраси
Розлетілись на друзки.
Покидькам- гарматне м'ясо
На безпекові паскИ.

І поезій кухня тАя,
Що проходить по межі
Самознищення, святая?
Громадяни, як бомжи...

Мир на рідній Батьківщині-
Мушля, але в ній- мішень.
Не тобі ми, влада, винні,
А Всевишньому лишень.

Не чекай майдан і натовп,-
Метод хибний напрочуд.
" Аз воздам"- не забагато
Для нездар і для Іуд.


Рецензии