Майсей i Аарон перад фараонам

    "...Майсей і Аарон прыйшлі да фараона і сказалі:
     так кажа Гасподзь: адпусьці народ Мой, каб ён
     учыніў Мне сьвята ў пустыні.
     Але фараон сказаў: хто такі Гасподзь, каб я паслухаўся
     голасу Ягонага і адпусьціў Ізраіля? Я ня ведаю Госпада
     і Ізраіля не адпушчу."
                Выхад 5:1,2


 Хоць зьмеем посах стаў, як бразнуў Аарон,
 Ды не зьдзівіўся цуду ўпарты фараон.
 Але магутны, мудры Бог Ягова
 Габрэям хутка прынясе выдатны плён!


Рецензии