753. Щастя, Нового року!
Що сяє спалахом вогнів.
Господь бажає,всім по праву,
Щасливих доньок,та синів!
Щоб звідусіль,пісні лунали.
Ялинки барвами палали!
Щоб в кожній хаті та оселі,
Зібрались родичі веселі.
І друзів щирих всім на свято.
Щоб люди всі жили богато.
А те, що ми звемо-АТО,
Не знав ніколи і ніхто!
Щоб Дід Мороз вітав усіх!
Та всюди щирий гарний сміх!
Була Снігуронька,нівроку,
Тож щастя всім,Нового року!
Свидетельство о публикации №118112606687