Загадки

   
Багато загадок природи,
Ще слід розгадати мені,
Чому вранці сонечко сходить,
Яскраві даруючи дні.
А вночі вкладається спати,
І враз потемніє вікно,
Потрібно мені розгадати,
Де спати лягає, воно.

Чому місяченько надворі,
Як човен пливе у вікні,
Яскраві запалює зорі,
Все знати потрібно мені.
Було вчора літо зелене,
Та все побілила зима,
Складна, це загадка для мене,
Я все розгадаю сама.

Загадок природи багато
І всі поміж іншим значні,
Чому відбувається свято
Та звідки беруться пісні.
З хмаринки, он дощик буває,
Накрапує з неба роса,
В гаю соловейко співає,
І звідки береться гроза?


Рецензии