Дв1 сторони в1йни

Відстріляється,відбудується.
Кров розмиє в сльозах води.
Т1льки діти уже-не вернуться,
Залишивши хрести журби..


Перемиряться,переділяться
"Побратимами" стануть знов.
Тільки діти уже не зігріються,
На батьківську збіднілі любов.

До корита свиньми припхаються.
Та наб"ють кишені з війни...
Ще й медалями обчіпляються,
Нам лишивши питання:"А-МИ???"


Рецензии