Ти кохаеш мене через те, що любов не розтратила
Ти кохаєш мене через те, що любов не розтратила.
Не шукатиму інших підстав: ти і є – нерозтрачена.
За кохання – тобою роками без ніжності сплачено.
І нікому не винна тепер, що коханого матимеш.
Ти сама мене винайшла, виплекала і покликала.
Я учуся тебе розуміти, бо ти розкриваєшся.
На кохання наважилась ти і уже не розкаєшся,
хоч не раз ти мені утикалася в груди і хникала.
Все від тебе залежить і буде залежати, милая.
Ти навчила, що тільки жіноча любов щастя створює...
І любов, як завжди, в першу чергу – жіноча історія,
що жіночою – саме жіночою – живиться силою...
Свидетельство о публикации №118112409124