Звучно

звучно

Занадто одні
Надто самі

Сильно відверто
Стильно піково

Стукає ополчення під замком серця
Розіб’ють, ох і розіб’ють фігурні печаті

На душі, в осокорах підліткових
Мавки і козли сіють гриби

Жіночого вмісту,
Чоловічого вузла

Ти сама одна незалежна
А я один самотній неналежний

Вимкни світло,
я тебе розд...

2018-11-24


Рецензии