Насолоджуючися власними вiдрадами

Моменти, зафіксовані в житті,
В спогадах, у згадках –
Часто двоякі і злі,
Старих емоцій колії

Все вже не те, навколишнє
Куплений снігерс і подвійна кава з молоком
І продавчині пиріжків з повидлом,
недалеко від школи, і двори

Фіксовані моменти, що привносять біль – замість розради
Керують днем, моментами: Я їх шукаючи,
йду тим ж коліями
Не виходячи з хати, не повертаючися допізна


Рецензии